De Vrijwilligers Administratie (VA) zorgt ervoor, dat de belangrijke gegevens van alle vrijwilligers worden vastgelegd en beschikbaar zijn op het juiste moment.

Vrijwilliger worden

Wil je vrijwilliger worden bij het MBT? Stuur dan een mailtje naar info@motorbegeleiding.nl. We sturen je dan wat aanvullende informatie en enkele voorwaarden toe, waarvan wij vinden dat je zeker aan moet voldoen. Leden van de Opleidingscommissie organiseren regelmatig een introductiedag, waar aspirant-vrijwilligers uitgebreid kennis kunnen maken met het MBT.

Wijzigingen

Je bent er zelf verantwoordelijk voor, om alle (adres) wijzigingen door te geven aan de administratie. Dat doe je door een mail te sturen aan de Vrijwilligers Administratie:  va@motorbegeleiding.nl.

Voor het functioneren van het MBT is het belangrijk, dat we beschikken over de complete adresgegevens, jouw telefoonnummer(s) en e-mailadres(sen). Het is belangrijk dat we ook je bankrekeningnummer kennen, anders kan de inzet vergoeding niet aan je worden overgemaakt.

Uitschrijven

Als je niet langer beschikbaar bent voor het MBT, dan moet je je laten uitschrijven als vrijwilliger. Ook dat doe je door een mail te sturen aan de Vrijwilligers Administratie: va@motorbegeleiding.nl. Daarin meld je, dat je niet langer beschikbaar bent. Je wordt dan uitgeschreven. Als je materialen, die eigendom zijn van de stichting, (zoals de speciale hes voor verkeersregelaars) in je bezit hebt, zal je gevraagd worden een afspraak met de Materialen Commissie: mc@motorbegeleiding.nl te maken voor het inleveren van de materialen. Pas ná inlevering zal de betaalde borg aan je worden geretourneerd.