Het MBT ondersteunt De Ronde om Alphen

maandag 27 juni 2022

Gisteren heeft het MBT weer De Ronde om Alphen ondersteund. Na de afgelasting van de ronde in 2020 en 2021 vanwege de coronamaatregelen kon dit jaar deze samenwerking weer voortgezet worden.

De Ronde om Alphen is een wielerevenement door het Groene Hart voor zowel amateurs als professionals. De ronde biedt wielertochten van 70, 100 en 140 km, maar ook kan als team van 8 personen worden deelgenomen.

Sinds enkele jaren fietst een vaste groep van zo’n 100 sportieve ondernemers uit (de omgeving van) Alphen aan den Rijn die in hun vrije tijd graag op de race- of toerfiets stappen, jaarlijks De Ronde Om Alphen. Ingaande 2019 staat de ronde ook open voor andere deelnemers. Iedereen met een racefiets of toerfiets, die het leuk vindt om enige tientallen kilometers rondom Alphen aan den Rijn te fietsen kan vanaf dat jaar meedoen.

De deelnemers rijden over de openbare weg. De motor-verkeersregelaars van het MBT zorgen er daarbij voor dat zij veilig en vlot door het verkeer kunnen, met name op drukken kruispunten en oversteekplaatsen. Het MBT kijkt terug op een geslaagde inzet bij De Ronde om Alphen van 2022. Ook de organisatie en de wielrenners waren tevreden over de begeleiding. Samen met het mooie zomerweer maakte dit weer een geslaagd evenement.

     Ook motor-verkeersregelaar worden bij het MBT? Kijk dan op de pagina MBT’er worden?.
     Ook uw evenement laten begeleiden door het MBT? Kijk dan op de pagina
Uw evenement.

Naar nieuwsoverzicht