MBT regelt verkeer rond Najaars-trucktour Berkel

23 september 2023 Locatie: Berkel en Rodenrijs e.o.

Op zaterdag 23 september a.s. zal het MBT weer verantwoordelijk zijn voor het regelen van het verkeer rond de Najaars-trucktour Berkel en Rodenrijs. Dit evenement, dat jaarlijks plaatsvindt, is geliefd bij vele inwoners van Berkel en Rodenrijs en omgeving.

Tijdens deze trucktour rijden tientallen vrachtwagens vanuit Berkel en Rodenrijs een route door de wijde omgeving. Deze vrachtwagens zijn speciaal versierd en aangepast voor het evenement en worden bestuurd door vrijwilligers die hun passie voor vrachtwagens en het goede doel delen.

Het MBT heeft de belangrijke taak om ervoor te zorgen dat het verkeer rondom de trucktour soepel verloopt. Dit is geen eenvoudige opgave, gezien het feit dat het evenement veel toeschouwers trekt en de vrachtwagens voor enige verkeersopstoppingen kunnen zorgen. Het MBT werkt nauw samen met de politie om de veiligheid van alle betrokkenen te waarborgen en ervoor te zorgen dat het verkeer zo min mogelijk hinder ondervindt.

De Najaars-trucktour Berkel en Rodenrijs is niet alleen een gezellig evenement, maar ook een goed doel. De opbrengst van de trucktour gaat namelijk naar een goed doel dat zich inzet voor mensen die het minder goed hebben.

Al met al belooft de Najaars-trucktour Berkel en Rodenrijs weer een succesvol evenement te worden. Ook het MBT zal er alles aan doen om het verkeer in goede banen te leiden en zo bij te dragen aan een veilige en gezellige dag voor alle betrokkenen.

Zie verder de website van de Najaars-trucktour Berkel en Rodenrijs .

Naar komende inzetten