Can we do it? Yes we can!

maandag 5 juni 2023

Het afgelopen weekend waren er vier evenementen waaraan het MBT medewerking verleende. Dat vroeg wel om de inzet van in totaal zo’n 55 motor-verkeersregelaars. Is dat gelukt?

‘Het MotorBegeleidingsTeam (afgekort: MBT) is de grootste non-profit-organisatie in Nederland die in heel het land motor-verkeersregelaars kan leveren voor grote en kleine evenementen. Bij het professioneel werkende MBT zijn meer dan 150 motor-verkeersregelaars aangesloten.’ staat er op onze website. En dat ‘de grootste’ en ‘meer dan 150 motor-verkeersregelaars’ kwam het afgelopen weekeinde goed uit.

De Appierun rondom Haarlemmermeer (een motor-met-zijspan-run voor gehandicapte mensen), de Kraaienrit vanuit Nootdorp (een truck-run voor gehandicapte kinderen), de Cabrio-dag in Schagen (een toertocht met cabrio’s voor het goede doel) en The Royal Ten in Den Haag (een groot hardloopevenement in de stad) stonden allemaal dit weekend op het programma voor het MBT. Dat vroeg om de inzet van in totaal zo’n 55 motor-verkeersregelaars – en dat is (natuurlijk) gelukt.

Dat aan de inzet van die motor-verkeersregelaars ook nog een heel traject van afstemmen met de organisator tot en met coördineren van de feitelijke inzet – maal vier – vooraf ging hoeft waarschijnlijk geen nader betoog. 
En dat op het allerlaatste moment de Appierun door de organisator moest worden afgeblazen (zie eerder in deze nieuwsrubriek) deed daar niets aan af: het MBT was er klaar voor.

Dus: Can we do it? Yes we can!

Naar nieuwsoverzicht