Geen Najaars-trucktour Berkel door coronacrisis

zaterdag 25 april 2020

Op 26 september stond de 2020-editie van de Najaars-trucktour Berkel en Rodenrijs gepland. Dat zou de 25e keer worden dat deze truck-run voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking wordt gehouden. Het bestuur van de organiserende stichting heeft vanwege de corona-maatregelen echter moeten besluiten om de Najaars-trucktour voor 2020 te annuleren en te verplaatsen naar het najaar van 2021.

Ieder najaar verzorgt de stichting Najaars-trucktour Berkel en Rodenrijs een speciale trucktour voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Met zo’n 65 vrachtwagens wordt een bijzondere route van ongeveer 50 km gereden. De chauffeurs van de vrachtauto’s rijden vrijwillig mee en ieder laat een bijrijder en een begeleider(ster) meerijden. 
De trucktour kan geheel kosteloos worden georganiseerd door de vele sponsoren die een donatie geven maar ook door de hulp van veel vrijwilligers.

Net als vele voorgaande jaren zou het MBT, samen met de politie, weer de verkeersbegeleiding rondom de trucktour regelen. En evenals de overige deelnemende partijen verricht ook het MBT deze bijdrage kosteloos.

Naar nieuwsoverzicht