MBT assisteert bij inkomst Sinterklaas

maandag 20 november 2023

Gisteren vond in de binnenstad van Utrecht de jaarlijkse intocht van Sinterklaas plaats. Het MBT assisteert daarbij weer om alles in goede banen te leiden. 
Onderstaand een kort verslag van de coördinator van het MBT op die dag.

“De weersvoorspellingen waren niet zo best. Op zaterdag viel al erg veel regen en we zagen de bui al hangen: dat wordt regenpakken aan. De eerste voorspellingen voor zondag waren ook niet best, want het zou ook op die dag veel regenen. 
Bij het verzamelpunt om kwart voor elf was het eigenlijk best goed weer en leken de weergoden Sint goed gezind te zijn. Weinig wind, hier en daar een zonnetje en geen regen. Eigenlijk prima weer voor een Sinterklaasintocht. 
De boot vertrok om half twaalf met een vaart door de Utrechtse grachten en al snel stroomde het publiek in grote getalen toe. Na de briefing en de laatste instructies werden de posten door de motor-verkeersregelaars van het MBT bemand en werd er begonnen aan een mooie dag. 
Gedurende de dag werd het iets bewolkter, maar dat mocht de sfeer niet drukken. Het centrum van Utrecht was gezellig druk en de Sint werd door vele mensen hartelijk ontvangen. 
Na het verzamelen op het Domplein en de vele activiteiten aldaar was de Sint erg moe en om half vier was het echt de hoogste tijd om er een eind aan te breien. De kinderen gingen met een grote glimlach naar huis toe. En ook de MBT’ers hadden een prima inzet gedaan en zijn met een tevreden gevoel op huis aan gegaan. De organisatie was tevreden en nodigde het MBT uit om volgend jaar weer deel te nemen.”

     Ook motor-verkeersregelaar worden bij het MBT? Kijk dan op de pagina MBT’er worden?.
     Ook uw evenement laten begeleiden door het MBT? Kijk dan op de pagina
Uw evenement.

In beeld (6)

Naar nieuwsoverzicht