MBT leidt 24e Truckrun Spijkenisse veilig over Voorne-Putten

zondag 16 april 2023

Gisteren heeft het MBT, net als vele voorgaande jaren, weer de jaarlijkse Truckrun Spijkenisse begeleid. Zoals vanouds leidde de 45 km lange route over het Zuid-Hollandse ‘dubbel-eiland’ Voorne-Putten.

De Truckrun Spijkenisse is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij gehandicapten een rondrit in een stoet vrachtauto's (‘truck-run’) wordt aangeboden over Voorne-Putten. De reis ging ook dit jaar vanaf Spijkenisse door o.a. Rozenburg, Hellevoetsluis en Zuidland weer terug naar de startplaats Spijkenisse, maar door een aantal wegwerkzaamheden langs een iets andere route dan voorheen. 
Dit jaar bestond het evenement uit één run met ongeveer 100 vrachtauto’s. Alle vrachtauto’s waren inclusief hun bestuurder vrijwillig en kosteloos ter beschikking gesteld door de respectieve bedrijven. Zo werden bijna 200 meerijdende gehandicapten een onvergetelijke dag bezorgd.

De begeleiding door het MBT bestond uit het over het hele eiland afzetten en afgezet houden van kruisingen en andere verkeersknooppunten waar de truck-run langskomt, zodat de gehele stoet ongehinderd kan doorrijden.

Kijk op YouTube voor een live-impressie van de Truckrun Spijkenisse 2023 door LINQ Media, inclusief een interview met een van onze MBT’ers (bij 1:10:17).

     Ook motor-verkeersregelaar worden bij het MBT? Kijk dan op de pagina MBT’er worden?.
     Ook uw evenement laten begeleiden door het MBT? Kijk dan op de pagina
Uw evenement.

In beeld (8)

Naar nieuwsoverzicht