MBT voert diverse taken uit bij The Royal Ten

zondag 26 mei 2019

Vandaag assisteerde het MBT, zoals bij vele voorgaande edities, met diverse taken bij hardloopwedstrijd The Royal Ten in Den Haag. The Royal Ten wordt georganiseerd door de Haagse wegatletiekvereniging The Hague Road Runners en omvat een 1,5 km kids-run, een 5 km prestatieloop, een 5 km scholenloop, een 5 km business-run, een Atletiekunie-wedstrijdloop over 10 km, een 10 km prestatieloop en een 10 km business-run.
Het MBT verzorgde tijdens de 10 km-lopen, met name bij de wedstrijdloop van de Atletiekunie, het voorrijden (de aankondiging dat de eerste hardlopers er aan komen, tevens de allerlaatste check of het parcours vrij is), het vervoer achterop de motor van respectievelijk de wedstrijdleider, een jurylid en een fotograaf, en twee voorrijders voor de achtervolgende groep(en) hardlopers achter de kopgroep. 
Al met al was het een gevarieerde en interessante, maar ook uitdagende inzet voor het MBT, mede omdat de route niet alleen langs/over drukke verkeerswegen en door ‘kronkelige’ woonstraten gaat, maar ook over smalle, onverharde paden door bosgebied.

     Ook motor-verkeersregelaar worden bij het MBT? Kijk dan op de pagina MBT’er worden?
     Ook uw evenement laten begeleiden door het MBT? Kijk dan op de pagina Uw evenement.

Naar nieuwsoverzicht