Na twee coronajaren weer een introductiedag MBT

zaterdag 15 oktober 2022

Na een lange afwezigheid vanwege twee jaar coronamaatregelen kon het MBT vandaag weer een (half)jaarlijkse introductiedag houden. Een succesvolle introductiedag, kunnen we wel zeggen.

Eén of twee keer per jaar organiseert het MBT een introductiedag voor motorrijders die zich hebben aangemeld om als motor-verkeersregelaar deel te willen gaan uitmaken van het MBT.
Op zo’n dag wordt in wisselende groepen informatie gegeven over het MBT, wordt een deel theorie over het begeleiden als motor-verkeersregelaar behandeld en wordt motor gereden om de motorvaardigheden en het rijden in groepsverband te laten zien. 
Daarmee kan van beide kanten worden bekeken of het MBT iets is voor de betreffende motorrijder - en andersom.

Op deze introductiedag waren maar liefst circa 35 motorrijders aanwezig. Zij hadden zich sinds het vervallen van de laatste coronamaatregelen aangemeld om lid te worden van het MBT.
Gedurende de dag zat het weer niet altijd mee, maar dat mocht de deelnemende motorrijders buiten niet deren. De motorrijders binnen konden ondertussen onderling kennis maken, kregen veel informatie en konden daarover vragen stellen. 
En tijdens de lunch stonden er imposante rijen motoren te wachten op wat komen ging …

     Ook motor-verkeersregelaar worden bij het MBT? Kijk dan op de pagina MBT’er worden?.

In beeld (3)

Naar nieuwsoverzicht