Najaars-trucktour weer begeleid door het MBT

zondag 24 september 2023

Gisteren heeft het MBT weer de jaarlijkse Najaars Trucktour Berkel en Rodenrijs begeleid door een deel van Zuid-Holland.

De stichting Najaars Trucktour verzorgt elk jaar een speciale truckrun voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking uit de gemeente Lansingerland. Met ongeveer 70 vrachtwagens wordt een bijzondere route van circa 50 km gereden. Bijna ieder jaar kiest de stichting een andere route en een andere tussenstop waar iets gedronken en gegeten wordt. 
De route liep dit jaar vanuit Bergschenhoek via onder andere Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer en Rotterdam terug naar Bleiswijk. Dat alles onder begeleiding van enkele politie-motoren en enkele tientallen motor-verkeersregelaars van het MBT.

De chauffeurs van de vrachtauto’s rijden vrijwillig mee en de vrachtauto’s worden vrijwillig ter beschikking gesteld door de betreffende bedrijven. In iedere vrachtauto rijdt een verstandelijke en/of lichamelijke beperkte bijrijder met een begeleider/-ster mee. Door de vele sponsoren die een donatie geven kan de trucktour geheel kosteloos worden georganiseerd. Maar ook kan de trucktour niet zonder de kosteloze hulp van heel veel vrijwilligers, waaronder het MBT.

     Ook motor-verkeersregelaar worden bij het MBT? Kijk dan op de pagina MBT’er worden?.
     Ook uw evenement laten begeleiden door het MBT? Kijk dan op de pagina
Uw evenement.

In beeld (6)

Naar nieuwsoverzicht