Ondanks de kou succesvolle Truckrun Rotterdam met MBT

zondag 11 december 2022

Gisteravond heeft het MBT weer de traditionele Truckrun Rotterdam begeleid. Na twee jaar afwezigheid vanwege de coronamaatregelen kon deze vrachtauto-toertocht voor het goede doel dit jaar weer doorgaan. Voor het MBT is de Truckrun Rotterdam al vele jaren meestal de laatste motor-verkeersbegeleiding van het jaar.

De Truckrun Rotterdam is een wat kortere toertocht van tientallen vrolijk verlichte vrachtwagens, bussen, brandweerwagens, ambulances en dergelijke, in de avond-duisternis door het donkere Rotterdam-Overschie. In ieder voertuig rijden een of twee kinderen met een verstandelijke beperking met hun begeleider(s) mee. Mede door het vele publiek langs de hele route, hebben die kinderen daarmee de dag van hun leven. Ook dit jaar stonden er, ondanks de kou, vele mensen langs de route door Overschie. Dit werd door zowel de chauffeurs als de passagiers enorm gewaardeerd.

Net als de deelnemende chauffeurs, de eigenaren van de deelnemende voertuigen en vele sponsoren, draagt ook het MBT koste- en belangeloos al jarenlang bij aan de Truckrun Rotterdam, door, samen met de politie, de stoet voertuigen veilig en vlot door het overige verkeer te begeleiden.

     Ook motor-verkeersregelaar worden bij het MBT? Kijk dan op de pagina MBT’er worden?.
     Ook uw evenement laten begeleiden door het MBT? Kijk dan op de pagina
Uw evenement.

In beeld (6)

Naar nieuwsoverzicht