Ook dit jaar geen Truckrun Rotterdam

zaterdag 27 november 2021

Na de persconferentie van gisteravond met nieuwe coronamaatregelen heeft ook de organisatie van de Truckrun Rotterdam, net als vorig jaar, moeten besluiten dat de op 11 december a.s. geplande truckrun niet door kan gaan.

De organisatie van de Truckrun Rotterdam schrijft daarover: “Gezien de ontwikkelingen moeten we op het allerlaatste moment ook deze Truckrun afzeggen. Wij zijn tot het allerlaatste moment hoopvol geweest, maar helaas. We begrijpen dat niet alleen wijzelf maar ook vele passagiers en chauffeurs teleurgesteld zullen zijn.”

De Truckrun Rotterdam is een wat kortere toertocht van tientallen vrolijk verlichte vrachtwagens, bussen, brandweerwagens, ambulances en wat al niet meer, ’s avonds door het donkere Rotterdam-Overschie. Maar het belangrijkste: in ieder voertuig rijden een of twee kinderen met een verstandelijke beperking met hun begeleider(s) mee. Mede door het vele publiek langs de hele route, hebben die kinderen daarmee ‘de dag van hun leven’. 
Net als de deelnemende chauffeurs, de eigenaren van de deelnemende voertuigen en vele sponsoren, draagt ook het MBT koste- en belangeloos al jarenlang bij aan de Truckrun Rotterdam, door, samen met de politie, de stoet voertuigen veilig en vlot door het overige verkeer te begeleiden.

Zie verder de website van de Truckrun Rotterdam .

Naar nieuwsoverzicht