Ook NN Egmond Wandel Marathon met verkeersregelend MBT

maandag 23 januari 2023

Net als de Egmond Halve Marathon twee weken geleden heeft ook de Egmond Wandel Marathon het afgelopen weekend vele MBT’ers op de been gebracht.

Het was al drie jaar geleden dat dit evenement voor het laatst kon worden georganiseerd. Eindelijk kon dan de 18e editie van dit wandelfeest doorgaan en als MBT we hadden er zin in! Deze wandelmarathon staat altijd garant voor vele vrolijke wandelaars en de sfeer is altijd bijzonder goed.

Als MBT hebben we op zowel zaterdag als zondag de verkeersbegeleiding mogen verzorgen op verschillende plaatsen in Egmond aan Zee. Met maar liefst tien aspiranten, verdeeld over twee dagen, mochten onze opleidingscommissie en onze mentoren weer flink aan de bak. Het MBT-team bestond dus uit een mooie mix van ervaring en aanstormend talent. 
Het weer dit weekend bestond uit vorst, mist en een waterig winterzonnetje. Dan als MBT om 06.15 uur verzamelen in Egmond aan Zee is best een uitdaging, maar ondanks dat waren volop vrolijke gezichten te zien.

Ook de vele deelnemers waren al vroeg uit de veren dit weekend. Om 07.30 uur kwamen de eerste deelnemers al in Egmond aan Zee aan. Klaar voor een mooie uitdagende wandeltocht over het strand en door de duinen. 
Door de 9.300 deelnemers aan dit evenement is er een mooi bedrag van € 6.410 gedoneerd aan PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland, de beheerder van het Noord-Hollands Duinreservaat, het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, waar de route van de Egmond Wandel Marathon voor een groot deel doorheen liep.

We kijken terug op een zeer geslaagde inzet en kijken uit naar de 19e editie van de Egmond Wandel Marathon op 28 en 28 januari 2024.

     Ook motor-verkeersregelaar worden bij het MBT? Kijk dan op de pagina MBT’er worden?.
     Ook uw evenement laten begeleiden door het MBT? Kijk dan op de pagina
Uw evenement.

In beeld (7)

Naar nieuwsoverzicht