Vier begeleidingen door het MBT in één weekend

woensdag 26 april 2023

Het afgelopen weekend heeft het MBT, naast de Konings Night Skate in Berkel en Rodenrijs en de Tourronde van Noord-Holland, ook, zowel op zaterdag als zondag, het Bloemencorso Bollenstreek begeleid.

Op zaterdagavond heeft het MBT, na de tussenstop in Bennebroek, vanaf half acht de begeleiding van het Bloemencorso Bollenstreek overgenomen van het mobiele team van de organisatie, dat al vanaf zes uur ’s ochtends in touw was. 
Dat laatste deel van de zaterdagse route van het corso leidde, onder begeleiding van het MBT, vanuit de Zuid-Hollandse Bollenstreek door Heemstede en via de provinciale weg N208 tot in de binnenstad van Haarlem. Massa's publiek langs de route zagen het fraai ontworpen en versierde corso met 16 praalwagens en 30 versierde auto's aan zich voorbij trekken.

Na de aankomst in Haarlem omstreeks half elf ’s avonds zijn door het MBT één praalwagen en de versierde auto’s begeleid naar de boulevard in Noordwijk voor het evenement De Mooiste File van Nederland. Rond half twee die nacht was de zaterdagse inzet van het MBT ten einde.

Het publiek in Haarlem heeft zondag tot het begin van de avond de praalwagens van het corso in de binnenstad kunnen bewonderen. Daarna heeft het MBT de resterende 15 praalwagens door het gewone verkeer begeleid naar De Zilk, waar de wagens weer werden afgebouwd.

De organisatie van het Bloemencorso Bollenstreek was uitermate tevreden met de begeleiding gedurende het gehele weekend door het MBT. Het MBT is graag volgend jaar weer van de partij. En de organisatie heeft het MBT er volgend jaar graag weer bij.

     Ook motor-verkeersregelaar worden bij het MBT? Kijk dan op de pagina MBT’er worden?.
     Ook uw evenement laten begeleiden door het MBT? Kijk dan op de pagina
Uw evenement.

In beeld (4)

Naar nieuwsoverzicht