Warme Leidse Toetertoer goed verlopen met MBT

zondag 11 juni 2023

Gisteren heeft het MBT, net als veel voorgaande jaren, weer bijgedragen aan de Leidse Toetertoer: een truck-run in de omgeving van Leiden voor mensen met een beperking.

Met zo’n 25 motor-verkeerregelaars heeft het MBT weer de verkeersbegeleiding en -regeling rond de Leidse Toetertoer verzorgd. Voor het 16e jaar reden tientallen vrachtauto’s luid toeterend door de regio Leiden en een deel van de Bollenstreek. In de vrachtauto’s reden kinderen met een beperking mee. Zoals ieder jaar genoten die intens van de hele dag.

De Leidse Toetertoer is een initiatief van de Lions Club Leiden Oude Rijn in samenwerking met VTV Leiden (Vorming Thuiszorg Vrijetijd) voor mensen met een beperking. 
Zoals vele voorgaande keren werkten alle bedrijven die de vrachtauto’s ter beschikking stellen, hun chauffeur, vele vrijwilligers en ook het MBT geheel belangeloos mee aan de Leidse Toetertoer. Het MBT deed dit door, samen met enkele motoragenten van de politie, de stoet van ongeveer 45 vrachtauto’s en overige deelnemende voertuigen veilig en zonder oponthoud door Leiden en een deel van de Bollenstreek te leiden. En dat bij temperaturen tot 32 graden Celsius!).

Kijk voor een video-impressie van deze 16e Leidse Toetertoer op de Facebook-pagina van VTV regio Leiden e.o.

     Ook motor-verkeersregelaar worden bij het MBT? Kijk dan op de pagina MBT’er worden?.
     Ook uw evenement laten begeleiden door het MBT? Kijk dan op de pagina
Uw evenement.

Naar nieuwsoverzicht